Meny Lukk

Streame spansk fotball

Streame spansk fotball direkte

Det spilles mye god fotball i Spania, og du kan se La Liga, La Liga 2 og Copa del Rey live på nett. Det finnes selvsagt mange forskjellige løsninger for å streame spansk fotball på nett. Noen av disse er veldig gode, men dyre, andre er ulovlige, mens noen er gode og rimelige. Vi legger selvsagt vekt på det siste.

Streame spansk fotball

Spansk fotball er blant den beste fotballen i hele verden. Det gjør at mange nordmenn som ellers ikke har noe forhold til Spania følger med når Barcelona, Real Madrid eller de andre lagene spiller. Med fotball live stream fra Spania kan du følge med på kamper som El Clasico og flere andre store derby. Med løsningen vår for å streame spansk fotball kan du levere inn dine oddskuponger og se live stream på samme side. Og best av alt er at det er helt lovlig fotballstream.

Streame spansk fotball direkte

Unibet er en bettingside som er godt kjent for de fleste norske oddsspillere. Her får du et veldig stort utvalg av odds på fotball og andre idretter, i tillegg får du store bonuser og de raskeste uttakene av gevinster når du vinner. En annen fordel med Unibet er at du med en aktiv spillerkonto kan se lovlig fotballstream fra La Liga, La Liga 2 og Copa del Rey.

Som nevnt trenger du en aktiv spillerkonto på Unibet for å få tilgang til live stream. Det får du når du setter inn minst 100 kr på bettingsiden. Dersom du ikke har gjort innskudd tidligere kan du også sikre deg en oddsbonus på 500 % når du setter inn 100 kr. Det gir deg hele 600 kr å spille for når du skal streame spansk fotball på nett. Følg denne fremgangsmåten for å se kampene:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 500 kr bonus når du setter inn 100 kr
  • Streame spansk fotball direkte

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Få et gratisbet til kampen

Liker du å spille odds på nett bør du teste ut bettingsiden Mobilbet. Dette er en av de aller raskeste og beste bettingsidene. Den passer også veldig godt for spill på mobil. Når du åpner spillerkonto på denne bettingsiden mottar du 50 kr gratis oddsbonus. Vil du gjøre innskudd får du også 500 % oddsbonus når du setter inn 100 kr på første innskudd. Du henter dine oddsbonuser her:

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisspill på oddsen
  • 500 % bonus om du setter inn 100 kr på første innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.