Meny Lukk

Streame italiensk fotball

Streame italiensk fotball direkte

Serie A, Serie B og Coppa Italia byr på noe av den aller beste fotballunderholdningen, og det er mange muligheter for å streame italiensk fotball på nett. Her kan du lese hvordan du raskt og enkelt får tilgang til italiensk fotballstream.

Streame italiensk fotball

Italiensk fotball kan du få tilgang til på mange måter. Noen er lovlige, mens noen er ulovlige. Vi anbefaler selvsagt en lovlig måte. Årsaken til det er at det fort kan bli en dyr opplevelse å streame italiensk fotball ulovlig. For å gjøre det lovlig har du blant annet bettingsider som tilbyr fotballstream direkte. Det passer veldig godt dersom du liker å spille odds på nett. Det finnes flere forskjellige bettingsider som tilbyr italiensk fotballstream, og stort sett trenger du kun en aktiv spillerkonto for å kunne se fotball på nett.

Streame italiensk fotball direkte

Unibet er en av de største og beste bettingsidene på nett. Her får alle nye spillere en stor innskuddsbonus på første innskudd. I tillegg er dette bettingsiden som behandler uttak av gevinster raskest. Med en aktiv spillerkonto på Unibet kan du se alle de beste kampene i Serie A, Serie B og Coppa Italia.

For å få tilgang til Unibet TV slik at du kan se de italienske fotballkampene på nett må du gjøre et innskudd på 100 kr eller mer. Dersom dette er ditt første innskudd kan du velge om du vil ha 500 kr oddsbonus når du setter inn 100 kr eller 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Kampene og oddsbonusen din får du her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 500 kr bonus når du setter inn 100 kr
  • Streame italiensk fotball direkte

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Få et gratisbet til kampen

Med et gratisbet på kampen blir det enda mer spennende å streame italiensk fotball direkte på nett. For å få 50 kr gratisbonus til odds trenger du kun å åpne en spillerkonto på Mobilbet. Dette er en bettingside som har et stort utvalg av odds på fotball og e-sport odds.

Til ditt første innskudd på 100 kr får du også 500 % oddsbonus. Siden dette er en bettingside med mobilbetaling kan du gjøre innskudd med mobilen din og betale med faktura. Du henter dine oddsbonuser her:

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisspill på oddsen
  • 500 % bonus om du setter inn 100 kr på første innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.