Meny Lukk

Streame engelsk fotball

streame engelsk fotball på nett

At man kan streame fotball på nett er noe de fleste kjenner til. Det at det også er mulig å streame engelsk fotball på nett er derimot mindre kjent. Her kan du se hvordan du kan se engelsk fotball med live streaming.

Streame engelsk fotball

Engelsk fotball er noe av den beste underholdningen. Det passer helt perfekt sammen med et gratisbet på oddsen. Det eneste problemet har vært at det kan være vanskelig å få tilgang til å streame engelsk fotball på nett. Grunnen til det er selvsagt rettigheter. Disse koster det mye penger å kjøpe, noe som lenge første til at det ikke var mulig å se engelsk fotball stream. 

Det førte selvsagt til at en av de beste løsningene for å se engelsk fotball direkte var å stikke innom pubben eller kjøpe et dyrt og ganske unødvendig abonnement på TV-kanaler. Nå har det heldigvis blitt enkelt å se engelsk fotballstreaming. Det eneste du trenger en en aktiv spillerkonto på en bettingside som viser engelsk fotball live.

Streame engelsk fotball direkte

Unibet er en velkjent bettingside som lenge har vist Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og mange andre serier live på nett. Nå har de også begynt å vise live stream med engelsk fotball. Det betyr at du kan se The Championship og FA Cup live. Her kan du få oversikten over alle kampene du kan se på live fotballstreaming.

Som nevnt trenger du en aktiv spillerkonto for å kunne streame engelsk fotball på Unibet. Det betyr at du må gjøre et innskudd. Men, med tanke på at du får 500 % bonus dersom du setter inn 100 kr på ditt første innskudd, så er det en ganske så god deal. Det betyr at når du setter inn 100 kr kan du spille for 600 kr, samtidig som du kan streame engelsk fotball. Du henter din bonus og ser engelsk fotball live her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 500 kr bonus når du setter inn 100 kr
  • Streame engelsk fotball direkte

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Få et gratisbet til kampen

Det er ganske enkelt å øke spenningen på kampen. Du trenger kun å plassere et bet, så kjenner du pulsen stige når kampen sparkes i gang. Mobilbet er kjent som en av de aller beste bettingsidene for mobil, og her får du 50 kr gratisbet til oddsen når du registrerer en spillerkonto. Dersom du vil gjøre innskudd får du også 500 % bonus når du setter inn 100 kr på første innskudd. Dine bonuser fra Mobilbet får du her:

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisspill på oddsen
  • 500 % bonus om du setter inn 100 kr på første innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.