Meny Lukk

Oddsbonuser

Det finnes mange forskjellige oddsbonuser og det gjør at det kan være vanskelig å finne den beste oddsbonusen. Med denne guiden kan du få Norges beste oddsbonus.

Beste oddsbonuser for nye spillere


18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


  • 50 kr gratis oddsbonus
  • 500 % oddsbonus
  • Maks 500 kr
  • 8x omsetningskrav
  • www.mobilbet.com

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


  • 50 kr gratis oddsbonus
  • 500 % oddsbonus
  • Maks 500 kr
  • 8x omsetningskrav
  • www.comeon.com

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


Oddsbonuser

Selv om det finnes mange forskjellige oddsbonuser har disse en ting felles. Det er selvsagt at bonusene kan brukes på odds. Utover det er det mange forskjeller. Du kan få velkomstbonus for nye oddsspillere, kampanjebonus for aktive spillere, innskuddsbonuser for odds eller gratisbonuser for odds. Oddsbonuser har også omsetningskrav og dette er veldig viktig å kjenne til hvordan fungerer.

Innskuddsbonus for odds

Det er innskuddsbonus for odds som er den mest vanlige oddsbonusen. For å få denne oddsbonusen må du selvsagt gjøre et innskudd. Hvor stor denne bonusen for odds er avhenger av to ting, maks bonusgrense og prosenten du får på innskuddet. En normal oddsbonus gir deg ofte en bonus på 10 % til 500 % bonus på innskuddet du gjør. Ofte gjelder det regler for hvilke innskuddsmetoder du kan bruke for å få denne bonusen. Veldig mange bettingsider gir ikke oddsbonus på innskudd gjør med Paysafecard, Neteller og Skrill. Bankkort, bankoverføring og mobilbetaling pleier derimot å være godkjente innskuddmetoder. Dette er viktig å sjekke på forhånd slik at du ikke går glipp av din oddsbonus. Innskuddsbonsuer for odds kan man få både som nye spiller og aktiv spiller på en bettingside.

Gratis bonus for odds

Gratis oddsbonuser er de alle beste bonusene, dette er nemlig bonuser du ikke trenger å gjøre noe innskudd for å få. Det er kanskje ikke nødvendig å si, men det er ganske uvanlig at man får gratisbonuser for odds. Denne typen oddsbonus kan du likevel komme over som aktiv spiller på en bettingside som vil gi noe ekstra til sine spillere, eller som ny spiller på en bettingside som gir gratisbonus for odds til nye spillere.

Velkomstbonus for odds

Velkomstbonus for odds er en oddsbonus som kun er tilgjengelig for nye spillere. Ofte er disse de beste innskuddsbonusene for odds, men disse kan også være gratisbonuser for odds. Siden det finnes mange norske bettingsider er det tøff konkurranse mellom disse, det fører til at bettingsidene byr over hverandre for å få nye spillere. Ofte kan du få oddsbonuser på opptil 500 %.

Kampanjebonus for odds

Når du har brukt din velkomstbonus for odds er det langt fra over. Bettingsidene tilbyr nemlig mange oddsbonuser for å beholde spillerne, slik at i ikke bare går videre til neste bettingside for å få velkomstbonusen der. Kampanjebonus for odds finnes selvsagt både som innskuddsbonus og som gratisbonus, men det er langt fra alt. Mange casinoer gir garantibet, høyest odds og andre former for bonus som gir deg som spiller mer å spille for.

Omsetningskrav på oddsbonuser

For at spillerne ikke bare skal gjøre innskudd og ta ut bonusen de får har bettingsidene regler og vilkår som sier at bonusen må omsettes et bestemt antall ganger før man kan gjøre uttak. Normalt er omsetningskravet for oddsbonuser mellom 5 og 14 ganger bonusen. Men, det finnes også bettingsider som har krav om at det kun er bets med for eksempel minst 2 kamper på oddskupongen og et krav om en minimumsodds. Det finnes også oddsbonuser uten omsetningskrav, men disse minner mer om et gratisspill. Du kan nemlig ikke ta ut selve bonusen, kun gevinstene du vinner med oddsbonusen.