Meny Lukk

Gratis odds

Det finnes noen få bettingsider på nett som gir deg gratis odds når du registrerer deg som oddsspiller. Her kan du se hvordan du henter ditt gratis odds spill.

Gratis odds

Med en velkomstbonus uten innskudd kan du spille gratis odds på nett. Denne odds bonusen er en bonus som alle nye spillere mottar når de registrer seg på bettingsiden. Ofte har gratis spill høye omsetningskrav som gjør at man som regel ikke klarer å nå dette før alle pengene er tapt, men på MobilBet er omsetningskravet på gratis odds kun på 10x med to oddsvalg og minst 1,80 i odds. Det betyr at du har en god sjanse til å vinne penger gratis. For å hente dine 50 kr til gratis odds trenger du bare følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til mobilebet.com
  • Registrer din spillerkonto
  • Få 50 kr gratisbet
  • 500 % innskuddsbonus

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Odds bonus

Dersom du tenker å gjøre et innskudd for å spille på oddsen er MobilBet også et godt valg. På ditt første innskudd får du nemlig 300% odds bonus om du setter inn 200 kr. Det betyr at du kan spille odds for hele 800 kr. Når du har brukt velkomstbonusen din finnes det fortsatt gode grunner til å spille på MobilBet, en er bra odds, men du vil også finne daglige kampanjer hvor du kan få odds bonus. Du tjener også poeng på alle dine spill og disse kan byttes inn mot gratis bet.

Bra odds

Når du spiller odds kommer du også til å merke at MobilBet har bra odds, noe som gjør at du kan vinne mer ved å spille der, fremfor å spille Langodds på Norsk Tipping. Utvalget av odds er godt og du får live resultater på fotball gratis slik at du kan følge med på kampene du har spilt odds på.