Meny Lukk

Fotballstream på mobil

unibet tv fotballstream på mobil

Unibet er en bettingside som tar fotball seriøst. Det merker du på det store utvalget av odds og spillmarkeder. I tillegg nyter du godt av raske utbetalinger og gode oddsbonuser når du spiller her, men aller best er nok fotballstream på mobil.

Fotballstream

Det er flere alternativer å velge mellom når du skal se fotballstream. Enten kan du finne noen ulovlige sider som ofte har lav bildekvalitet og dårlig båndbredde, noe som igjen fører til hakkete sendinger. Vi anbefaler selvsagt å bruke en lovlig metode, og disse har det begynt å komme flere av.

Det har kommet flere nettsider som selger abonnementer for fotballstream som kan brukes på pc og mobil, flere TV-kanaler har også åpnet opp for fotballstream på mobil. Nedsiden med disse løsningene er at de ofte koster veldig mye, i tillegg får du heller ingen gratisbet eller oddsbonuser med på kjøpet.

Fotballstream på mobil

Det er ikke alltid vi sitter foran pc-en eller TV-en. Da er det veldig greit å ha mulighet til å streame fotball på mobil. Det begynner å bli noen år siden mobilene begynte å bli veldig gode, og nå er det vanlig å ha HD-skjerm på mobilen. Dette gir selvsagt veldig gode muligheter for å se fotball på mobil.

Unibet TV på mobil

Unibet TV er en av de aller beste løsningene om du vil se fotballstream. Hver uke er det mange 100 kamper som vises. Den fulle oversikten kan du se på nettsiden Live Fotball. Denne blir oppdatert slik at du alltid har full oversikt over hvilke kamper du kan se på Unibet TV.

Unibet har også en utrolig god oddsapp som gir deg enkelt tilgang til fotballstream på mobil. Ved å laste ned denne kan du raskt logge på din spillerkonto og se flere av de beste fotballkampene på mobilen din. Du kan selvsagt også se fotball i nettleseren på mobil dersom du foretrekker å ikke laste ned en app.

For å få tilgang til fotballstream på mobil trenger du en aktiv spillerkonto. Det får du ved å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til www.unibet.com og åpne konto
  • Få 500 % oddsbonus på første innskudd
  • Last ned app og se fotballstream på mobil

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Se engelsk fotball på mobil

Det er ingen tvil om at det er engelsk fotball som er mest populært å se. Dessverre finnes det ingen Premier League live stream på Unibet TV. Men, du kan se engelsk fotball på nett. Unibet TV viser nemlig flere av kampene i FA Cup og The Championship.

La Liga live stream på mobil

Spansk fotball er veldig populært og holder jevnt høy kvalitet. Med Unibet TV kan du streame spansk fotball på mobil. Her kan du blant annet se La Liga og Copa del Rey, som begge gir deg live fotball fra det høyeste nivået i Europa.

Se Bundesliga på mobil

Tysk fotball holder også et høyt nivå, i tillegg er det jevnlig norske trenere og spillere som er i Bundesliga. Det gjør det veldig spennende å følge Bundesliga på mobil fotballstreaming. Unibet TV gir deg selvsagt tilgang til de beste kampene i Bundesliga.

Andre ligaer

Engelsk, spansk og tysk fotball er bare litt av det du får tilgang til på Unibet TV. Kampene du kan se kommer fra hele verden, og streaming på mobil er heller ikke begrenset til kun fotball. Blant annet kan du streame is hockey og basketball.