Meny Lukk

eSport gratisbet

esport gratisbet

eSport er spådd å bli det neste store innen oddsspill. Allerede er det den raskest voksende idretten i verden, og vi ser at flere store aktører legger merke til eSport. Sist ut er Norsk Tipping som skal begynne med odds på eSport i 2019. Du kan få en forsmak med eSport gratisbet.

eSports

eSport når årlig ut til mer enn 350 millioner mennesker over hele verden, men, det er ventet at idretten skal doble rekkevidde innen de neste 5 årene. Telenor er involvert i Norge gjennom Telenorligaen hvor det konkurreres i dataspill. DNB er inne på sponsorsiden, og som nevnt, så vil Norsk Tipping også bli med på dette. I det hele tatt ser det veldig lovende ut for at eSport skal få enda mer oppmerksomhet.

eSport betting

Det finnes flere bettingsider som tilbyr odds på eSport. Men, det er klart at det er veldig varierende kvalitet. Unibet er en av spillsidene som satser på eSport og har allerede inngått samarbeid med det danske eSportlaget Astralis. Vi ser også at spillsider som Mobilebet går all in og tilbyr et veldig godt utvalg av odds på eSport. Mobilebet er også en av bettingsidene som tilbyr gratisbet på eSport.

eSport gratisbet

eSport er nytt, og det er en ganske spesiell idrett. Det kan gjøre det litt vanskelig å vite om det er noe du kommer til å synes er spenndende. Da passer det veldig godt med et gratisbet på eSport fra Mobilebet. Med dette gratisspillet kan du plassere 50 kr på eSport odds og gjøre deg opp en mening uten å måtte gjøre innskudd. Vil du spille mer kan du sette inn 100 kr og få hele 500 kr eSport oddsbonus på kjøpet. Det betyr at du kan spille for 600 kr. Du henter dine bonuser her:

  • Besøk www.mobilebet.com og registrer en konto
  • Få 50 kr eSport gratisbet uten innskudd
  • 500 % bonus på første innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.