Meny Lukk

Comeon gratisbet

Comeon har den beste oddsen og ikke minst den beste oddsbonusen til nye spillere. Du får nemlig et gratisbet når du åpner konto og en heftig bonus på ditt første innskudd.

Comeon gratisbet

Med 50 kr Comeon gratisbet kan du spille på oddsen, selv om du ikke har penger til å gjøre innskudd. Men, dersom du leser litt lengre ned i teksten kan du se en måte som gjør at du kan spille odds på faktura. Du henter ditt Comeon gratisbet ved å følge disse enkle stegene:

  • Gå til comeon.com
  • Åpne en konto
  • Få 50 kr Comeon gratisbet
  • 500 % innskuddsbonus

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Oddsbonus

500% oddsbonus opptil 500 kr passer veldig godt dersom du ikke vil gjøre et stort innskudd for å spille på oddsen. Er du mer en storspiller kan du velge oddsbonus på 100% opptil 1000 kr istedetfor. Begge oddsbonusene blir lagt til med en gang du har gjort ditt innskudd.

Spill med Siru Mobile

Siru Mobile er en betalingsmetode som er tilgjengelig for kunder på Tele 2 og Telia. Her kan du gjøre et lite innskudd mellom 36 og 120 kr og få beløpet lagt til din telefonregning. Det passer veldig godt dersom ditt favorittlag skal spille kamp og det er litt lenge til lønn. Sammen med bonusen på 500% får du utrolig mye å spille for, selv med et lite innskudd. Det er en kjempegod løsning dersom du vil se live fotball og ha litt mer spenning med odds på kampen.

Spilleautomater på nett

Dersom du foretrekker slots og spesielt Jackpot6000 kan du bruke dine 50 kr til å spille gratis spilleautomater på nett. Du kan nemlig selv velge om du vil bruke gratisbonusen på odds eller casino.