Meny Lukk

Bethard betting

Bethard er kanskje den tøffeste bettingsiden på nett. Med høyest odds er det også en norsk bettingside du bør undersøke nærmere. Spesielt om du foretrekker å spille odds på mobil.

Bethard betting

Det begynner å bli noen år siden Bethard betting startet opp, men de har vokst raskt og er nå en av de aller beste bettingsidene på nettet. Det er spesielt den høye oddsen som er verdt å merke seg, men de har også veldig bra oddsbonuser til både nye og gamle spillere. Når du gjør ditt første innskudd får du 100 % oddsbonus opptil 1000 kr. Men, som nevnt, dette er langt fra den eneste oddsbonusen du kommer til å få på Bethard betting.

  • Gå til bethard.com
  • Åpne en spillerkonto
  • Få 100 % oddsbonus opptil 1000 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Bethard har nemlig faste kampanjer hvor du kan sikre deg risikofrie bets, gratisbets eller innskuddsbonuser. De gir deg også combo boost dersom du foretrekker å spille odds med flere valg på hver kupong. Det kommer selvsagt godt med, selv om Bethard betting har den høyeste oddsen på markedet.

Høyest odds

Vi har sjekket oddsen på mange forskjellige norske bettingsider, og det er en som jevnt over gjør det best. Det er selvsagt Bethard betting. Å spille med høyest odds er selvsagt en stor fordel som betyr at du kan vinne mer penger når du spiller på odds. En fordel med Bethard er at de også har kampanjer hvor de skur opp oddsen ekstra mye. Dette skjer ofte når det spilles viktige kamper som landskamper eller andre internasjonale ligaoppgjør.

Odds på mobil

Nylig åpner Bethard opp for odds med faktura. Ved å tillate innskudd med Siru Mobile kan du nå gjøre innskudd med mobil og betale med mobilregningen din. Dette er selvsagt en veldig praktisk løsning dersom laget ditt spiller kamp og du ikke har VISA kortet i nærheten. En ulempe er at bettingsider og casinoer med Siru Mobile kun er tilgjengelig for de som har abonnement hos Telia eller Tele2.

Fantasy Sport

En annen nyhet som er verdt å merke seg er at Bethard betting har begynt å stille odds på Fantasy Sports. Det betyr at du kan opprette arrangementer som du og andre kan spille på. Dersom det er lenge til ditt lag spiller kamp kan dette gi deg spenningen du er på utkikk etter.